Tøserne er tilbage!

sex-and-the-city

 

TV3 Sender igen deres sex and the city julekalender med 4 afsnit hver dag indtil den 24. december, det betyder især for mig – søvnmangel! men skidt med det, jeg skal da følge med igen selvom jeg har set alle afsnittene mindst 8 gange i forvejen. Men nu hvor jeg ligger og ser det, tænkte jeg det kunne være meget sjovt at skrive om mine ynglings sex and the city moments!

I HEART NY

Afsnittet hvor Miranda føder Brady! alt for dejligt øjeblik, med hende og Carrie og Lille Brady.

Carrie + Mr. Big 1

Selvom jeg altid har holdt med Aidan, så elsker jeg stadig det afsnit hvor de mødes foran caféen og falder i søen, sjovt,  kærligt og oprigtigt øjeblik

Samantha og Smith 

Da Samantha får kræft er der en scene hvor Smith Barbere sit lange lyse hår af for at Sam ikke skal være alene om at miste håret, alt for sød scene!

The end 

Det sidste afsnit, hvor Big henter Carrie i paris er så romantisk, hvor hun sidder i sin store kjole helt alene og han kommer og redder hende fra den dumme russer…, elsker også bare det sidste afsnit i det hele taget! Scenen hvor Miranda giver hendes svigermor et bad er også rigtig sød, og Charlotte som får af vide at hun skal adoptere en lille dejlig pige og Smith som kommer hjem til Sam.

Hvad er jeres ynglings moments?

Love Soffe 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s