The best cheesecake

Pensel springformen (24 cm) med lidt olie.
Knus kiksene ( Jeg bruger en
frysepose og kagerullen)
Smelt smørret i en gryde ved lav varme og hæld
kiksekrummerne i.
Og fordel massen i springformen.

Kom flødeost, mascarpone, flormelis, vanilje, saften fra citronen i skål og
blend den til den er blank.

Sæt husblassen i blød i koldt
vand.

Pisk fløden til den er luftig og cremet og vend den sammen med
flødeosten.

Tilsæt husblassen i en tynd stråle ( Husk den ikke må være
for varm eller cremen for kold)

Hæld massen ud over kiksebunden og glat
overfladen.
Stil den i køleskabet til den er stiv. Mindst 3
timer.

Opvarm bærgeleen ved svag varme i en gryde til den er let flydende
og afkøl lidt. Så hældes den forsigtigt ud over kagen og tilbage i køleskabet
til den er helt kold

100 gram smør
200 gram digestive kiks
325 gram flødeost
325 gram mascarpone el. Fromage Frais
½ liter fløde
1 vaniljestang
100 gram flormelis
1/2 citron
4 bl.husblas
200 gr. bærgele. ( Jeg bruger ribsgele)
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s